ייעוץ עסקי לבתי קפה

ייעוץ עסקי לבתי קפה זו אומנות של ממש. בעזרת שירותי הייעוץ שלי, בית הקפה שלך יוכל להפוך לרווחי הרבה יותר, ולא להיות חלק מהסטטיסטיקה של בתי קפה שנסגרים אחרי שנת פעילות אחת. 

כשמדובר על עסקי מזון, חשוב לזכור שמדובר בשוק מורכב מאוד, עם שולי רווח נמוכים יחסית. 

בעזרת ייעוץ עסקי לבתי קפה, נוכל לבנות לעסק שלך תכנית עסקית מדויקת, שתגדיל את ההכנסות שלך, תצמצם את ההוצאות ותכניס לך יותר כסף לכיס. 

להיכנס לעסקי המזון בלי ייעוץ עסקי מדויק זה הימור. כשמדובר בחלום ובעתיד הכלכלי שלך – אסור לך להמר!

צרו קשר לפרטים נוספים

אחד מכל חמישה עסקים בישראל הוא עסק מזון

בכל שנה, שליש מהם נסגרים

אני מזמין אותך להיות בצד שמרוויח לאורך זמן

ייעוץ עסקי למסעדות – טעם הרווח מתמחה בייעוץ עסקי לבתי קפה ובייעוץ עסקי לכל סוגי עסקי המזון

הניסיון הרב שצברתי בתחום הזה, וההכשרות הרבות שעשיתי עם השנים, הפכו אותי לאחד היועצים העסקיים הבכירים בישראל בתחום המזון

לכן, אם יש לך צורך בייעוץ עסקי לבתי קפה, אני כאן בשבילך ובשביל העסק שלך. 

אני מזמין אותך ליצור עמי קשר כדי שנוכל לראות יחד איך אפשר להפוך את החלום שלך לאימפריה מרוויחה. 

משה יועץ עסקי מעולה לכל עסקי המזון. הוא באמת רואה את התמונה הכוללת, מכיר את התחום הזה גם מנקודת המבט של איש תעשייה וניהול וגם מנקודת המבט של שף. מומלץ בחום לכל מי שרוצה להצליח בתחום המסעדנות בישראל
מנשה כהן
מסעדן

מידע נוסף

תכנון מטבח למסעדה

תכנון מטבח למסעדה

אם אתם מתכננים לפתוח מסעדה חדשה, אסור לכם לזלזל בשלב של תכנון מטבח למסעדה. הוא כולל כל-כך הרבה פרטים, סעיפים ונקודות חשובות – שמומלץ להיעזר בשירותים של מומחה בתחום

איך בונים נכון תפריט מסעדה

איך בונים נכון תפריט מסעדה?

אחד השלבים החשובים והקריטיים ביותר בעת תכנון והקמת מסעדה הוא בניית התפריט. לא מדובר על עיצוב התפריט, אלא על השאלה החשובה מה יהיו המנות במסעדה,

צרו קשר

השאירו את הפרטים שלכם ואחזור אליכם בהקדם